• BeateSkodje

Yoga challenge 1. april

Jippi!!

Jeg har satt igang min første yogachallenge som starter 1. april, og varer i 10 dager.

Mitt håp er at vi i disse tider kan inspirere hverandre til å komme på matten hver dag selv om vi er i hver vår stue. Gjennom denne challengen kan vi forhåpentligvis føle oss litt nærmere hverandre og ta gode valg for oss selv og kroppen vår.

Så, for å delta:

  1. Meld deg på ved å kommentere bildet på Instagram, f.eks “Jeg er med!”, slik at jeg har oversikt over hvem som er med. Du kan gjerne poste bildet (under) av utfordringen på egen IG-konto, slik flere får det med seg 🙂

  2. Tag 2 venner, (evt meg) så du får en følelse av å gjøre det sammen med noen!

  3. Møt opp på matta hver dag, gjør posisjonen for dagen eller gjerne en lengre økt, og ta et bilde – del bildet med meg eller på IG-kontoen din, og bruk gjerne hashtaggen #yogachallengemedyoga_beate

  4. Lik og kommenter på poster til andre som er med på yoga challenge

Jeg kommer til å kickstarte yoga challenge med å gå live onsdag 1. april kl 9:00 med en yogaøkt på 20 minutter (perfekt før hjemmekontor kl 8:30 😉

Screenshot 2020-03-28 at 17.11.32

Jeg gleder meg vilt!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle