• BeateSkodje

Ved å prosessere 2020 blir du mer klar for 2021!

Oppdatert: 30. des. 2020

Året 2020 har vært fylt av oppturer og nedturer for oss alle. De fleste av oss har fått hodet snudd opp ned med hjemmekontor, hjemmefamilie, permitteringer, redusert tid sammen og redusert frihet og mer..


Mitt år har ikke vært noe unntak. Jeg har hatt min del av motgang, i form av brudd med kjæreste over 5 år, stress med masterskriving, permitting, mistet mormor og mer.. Likevel har jeg hatt mye fint som har kommet ut av dette året. Jeg har begynt på min eteriske oljereise, fått nye venner på nytt studie, gått mye kule toppturer, levert en master, hytteturer med gode venner, delt gode latterkramper med venner, hatt mange dype samtaler, lest mange bøker, følt følelsene mine, gjort mye yoga, løpt mange fine turer og drukket mye bobler.


Oppturer og nedturer i sunn harmoni

Det er noe av det jeg har prosessert for 2020. Jeg gjorde det sammen med Rachel Brathen, bedre kjent som Yoga Girl. I sin podcast "Yoga Girl: Conversations from the heart", leder hun oss gjennom året med spørsmål, meditasjon og følelser.


Anbefales og den heter: "Letting go, finding gratitude and making space". Du får ta et oppgjør med året 2020 og finne ditt ord for dette året. Det hjalp for meg å ta innover meg alle følelsene som har oppstått, både i mitt liv, men også kollektivt. Mine ord ble transformasjon og utholdenhet. Finn frem en notatbok, penn, og en kopp te. Du har fortjent å ta tid til deg - ved å gå innover, og finne ut hva som faktisk foregår på innsiden. Deretter kan du begynne å bevege deg fremover mot året 2021.


God lytt! Og gjerne kommenter nedenfor hva som ble ditt ord for 2020.


Dersom du ønsker coaching i livet og følelser med bruk av eteriske oljer ta kontakt! Jeg setter opp en gratis konsultasjon. Jeg er doTERRA oil specialist og bruker oljene daglig! Sjekk ut websiden :)
9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle