• BeateSkodje

Kunsten å naile halvmåne

Er det en stilling jeg har jobbet med lenge, lenge er det halvmåne. Jeg er ikke så opptatt av hvordan stillinger ser ut, men hvordan den føles på innsiden. Og steady steady wins the race!


Den startet utrolig ubehagelig møte i 2014, og jeg holdt meg unna den helt til 2016. Da fant jeg ut at jeg ville at den skulle føles bra, derfor satt jeg inn en innsats på den ene stillingen.


Før og etter:


Skal innrømme at det er mange år mellom disse bildene, kanskje burde jeg kommet lenger i stillingen, altså ennå mykere? Men for meg handler det om prosessen jeg har vært gjennom for å komme dit jeg er i dag:Jeg har lært spesielt 3 ting.

  1. Tålmodighet: Om jeg pusher så puller universet. Jeg må ha tålmodighet og vite at jeg kommer dit en dag, hver dag går jeg på matten uten å forvente et visst resultat. Med en gang jeg forventer at stillingen være der, da er den ikke tilstede i det hele tatt.

  2. Det henger sammen med nummer to: Fun - ha det gøy i prosessen. For en prosess er det, fra ende til annen, og om man ikke har det gøy, det som er selve livet, når?

  3. Visualiser utfallet. Og noe som har hjulpet meg og som jeg vet at mange idrettsstjerner gjør - visualiser! Hvordan kjennes det ut når du har nådd det du ønsker? Hvordan har du det? Hva lukter du? Hva har du på deg? Gå inn i det kjenn på det!

Det var mine tre ting, som jeg nå bruker på flere stillinger som både splitt og handstående - more blogpost to come!


Kunsten å gå inn i halvmåne - nå er det din tur:

  1. Still deg med hoftebredde avstand, og ta et langt steg bak med venstre fot. Og gå inn i en kriger 2.

  2. Dersom du skal bruke en blokk, still den rett foran høgre fot. Plasser høgre hand på blokken, og fest blikket rett ut foran blokken.

  3. La mer og mer vekt komme inn i høgre ben og hand, mens du løft opp venstre ben.

  4. Begynn å strekk ut høgre ben, og venstre arm kan du la være langs siden eller løfte den opp mot taket.

  5. Ha fokus på at hoften er åpen og ikke lukket, at hoften peker ned.

  6. Hold 5 pust mens du fokuserer på å åpne opp brystkassen. Deretter skifter du side!


Ønsker du tilbakemelding på din halvmåne?

Sett opp en time med meg, første timen er gratis, da finner du ut om jeg som yoga coach er den rette for deg!

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle