• BeateSkodje

Unn deg en yogasekvens!

Oppdatert: jan. 12

Jeg lager spesialtilpasset yogasekvenser til alle kropper, gravide, ufleksible, sterke, høge og lave. Det er så gøy å få tilbakemelding på gleden fra kunder, som finner det som en perfekt løsning på en hektisk hverdag.


Jeg har selv erfart at det ikke alltid er tid til å gå på en yogatime, både jobb og studier kommer i veien. Dessuten er det som oftest at yogalæreren i en klasse på 10-20 ikke vet hva nettopp du jobber med og kan tilpasse timen til det du har behov for. Kanskje er du selv yogalærer, og føler at du innimellom sliter med motivasjonen til å gå på yogamatten når du allerede har undervist tre yogatimer samme dag? Jeg har vært der....


For min egen del har jeg funnet det nydelig å ha egne yogasekvenser som jeg gjør flere ganger, i tillegg til å gå på timer når jeg har mulighet. Da er det mulig å få mer fremgang i egen yogapraksis, som du ville gjort om du gikk på treningssenter og jobbet mot et mål.


Eksempel si at du ønsker en sterk kjerne, da ville jeg gitt deg oppvarming, hoveddel og en avspenning. Da får du jobbet spesifikt med sterk kjerne. Eksempel på hoveddel er yogaprogrammet nedenfor;Kanskje i stedet ønsker du å bli bedre på en spesifikk asana, yogaposisjon, som for eksempel å lære å stå på hendene, da ville du også få en oppvarming, hoveddel og avspenning. Dette kan vi også finne ut av i en konsultasjon sammen om du er usikker på hva du ønsker å fokusere på.Hvorfor en spesialtilpasset yogasekvens?


Fordi du fortjener å ha det bra hver gang du er på matten.

Det er en billig måte å få mestringsfølelse og fremgang.

I tillegg gjør du det enkelt for deg selv :)


Bestill et yogaprogram og konsultasjon, print ut og gå på matten :)

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle