tir. 09. feb. | Strandgaten 6

Bli venn med maten, kurs i mindful eating

Forandre ditt forhold til mat for alltid, gjennom mindful eating.
Registration is Closed
Bli venn med maten, kurs i mindful eating

Tid og sted

09. feb., 17:00 – 06. apr., 20:00
Strandgaten 6 , Strandgaten, Bergen, Norge

Om arrangementet

Forandre ditt forhold til mat for alltid, gjennom mindful eating.

ROS tilbyr nå kurset «Bli venn med maten» rettet mot personer med en overspisingsproblematikk (uten at en trenger å ha diagnosen overspisingslidelse). Dette er et 8-ukers kurs proppet med praktiske øvelser som vil hjelpe deg å gjenopprette et sunt og gledesfylt forhold til mat. Fylt av øvelser som hjelper deg å forstå egen kropp og følelser og hva disse prøver å kommunisere.

Gjenoppdag metthetsignalene i kroppen, lær deg å kjenne forskjellen på sult og indre uro, erfar hva som skjer når du kobler på hele sanseapparatet når du spiser, erfar hvordan ulike smaksopplevelser påvirker følelsene dine forskjellig, og sist men ikke minst – opplev hva små stunder med stillhet og ro kan bidra med i livet ditt.

Kurset passer for deg som kan svare ja på flere av spørsmålene under:

- Er det vanskelig for deg å sette grenser? - Bruker du mat for å trøste deg selv? - Har du mistet kontakten med metthetsfølelsen? - Småspiser du store deler av døgnet? - Har du mange regler knyttet til ja- og nei- mat? - Skaper disse reglene kaos i hodet? - Kjenner du på en tomhet, tristhet eller skam etter du har overspist? - Gjør reglene knyttet til mat deg trist og sliten? - Ønsker du deg et avslappet og naturlig forhold til mat? - Ønsker du deg et avslappet og naturlig forhold til kropp og utseende?

Dette kurset passer for både menn og kvinner og har en nedre aldersgrense på 16 år. Kurset er ikke forenelig med restriktive spisemønstre som ved anoreksi og ortoreksi.

Pris: ROS-medlemmer: Kr 2500. Ikke medlemmer: Kr 3000. Medlemskap i ROS koster kr 200 per år.

Tidspunkt: Tirsdager 9. februar til og med 6. april, kl 17-20.

Kurssted: ROS Senter Vestland, Strandgaten 6, Bergen

Påmelding: Mail: beateskodje@gmail.com

Registration is Closed

Dele dette arrangementet